Muistatko nämä

Kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Olemme viime vuosina halunneet inspiroida ihmisiä miettimään minkälaista elämää oikeasti haluaa elää. Vielä tärkeämpää on se, että omat unelmat uskaltaa toteuttaa. Sitä varten tarvitaan aimo annos rohkeutta sekä tunne siitä, että oma selusta on turvattu. Muistatko Super-Iiriksen ja Mikin, joita autoimme toteuttamaan omat haaveensa?

Mistä suomalaiset haaveilevat?

Vuonna 2019 oivalsimme, että haluamme rohkaista ja auttaa ihmisiä elämään täysillä, nauttimaan hetkestä ja kurkottamaan rohkeasti kohti omia unelmia. Kun korona laittoi monen haaveet jäähylle, ryhdyimme sanoista tekoihin. Toteutimme alkuvuonna 2021 yhdessä Frankly Partnersin kanssa tutkimuksen, jolla selvitimme mistä suomalaiset todella haaveilevat. Enemmän tai vähemmän yllättäen paljastui, että suomalaisten haaveet  olivat usein paljon muuta kuin lottovoittoja ja maailmanympärimatkoja. Eniten unelmoitiin ihan arkipäiväisistä asioista: yhteisestä ajasta perheen kanssa, terveyteen liittyvistä asioista sekä suursiivouksesta.

On aika ryhtyä sanoista tekoihin

Yli 70% vastaajista haaveili hyvinvointiin ja parempaan elämään liittyvistä asioista, sekä nautiskelusta. Kotimaan matkailua vuodelle 2021 haaveili toteuttavansa lähes 70% vastaajista, kun taas ulkomaanmatkailusta haaveili vain puolet. Esteenä haaveiden toteutukselle oli useimmiten raha, laiskuus ja ajanpuute.

Mutta koska se oikea aika sitten tulee? Mitä, jos se aika olisikin juuri nyt?

Tutkimuksen pohjalta päätimme ryhtyä sanoista tekoihin, ja aloimme etsiä oikeita ihmisiä ja heidän unelmiaan toteutettaviksi. Saimme upeita tarinoita pienistä ja suurista haaveista ja päätimme toteuttaa 6-vuotiaan Iiriksen unelman päivästä supersankarina sekä keski-ikäisen Mikin lapsuuden haaveen puumajasta.

Muistatko nämä? 

Elämä on käynnissä juuri nyt, eikä parempaa hetkeä omien unelmien toteutukselle välttämättä koskaan tule. Haaveilitpa sitten supersankarin viitasta tai yrittäjyydestä, olemme tukenasi, jotta sinä voit elää kuten haluat.