" "

Hetki yrittäjälle -webinaarit

Ilmoittaudu ammattiliikenteen webinaariin ja tule kuulemaan parhaat tärpit ajoturvallisuuden parantamiseen tien päällä 8.6.2022 klo 9! 

Tieltäsuistumisonnettomuudet aiheuttavat ammattiliikenteelle sekä henkilö- että kalustovahinkoja ja voivat pysäyttää koko yritystoiminnan hetkellisesti.  

Pohjola Vakuutuksen raskaan liikenteen vahinkoja käsittelevä Suistumisonnettomuudet-tutkimus osoittaa, että vahinkoja sattuu tien päällä tasaisesti, vuodenajasta ja kelistä riippumatta. Mitä tekijöitä löytyy vahinkojen taustalta? Miten onnettomuudet saadaan vähenemään? Entä miten uusin tekniikka ja kalusto voi tukea kuljettajaa ajoturvallisuuden parantamisessa? 

Tule kuulemaan asiantuntijoidemme ja kumppaniemme ajatuksia aiheesta Hetki Yrittäjälle -webinaariin 8.6.2022 klo 9:00! Webinaari lähetetään YouTuben kautta. 

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Webinaarin asiantuntijat 

Pääset sukeltamaan ajoturvallisuusteemaan juontaja Lauri Salovaaran johdolla. Keskustelussa ovat mukana SKAL:in asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murto, Falck Suomen verkostopäällikkö Rene Hassinen, Vehon myyntijohtaja Jouni Kummala sekä Pohjola Vakuutuksen asiantuntijat Sami Raappana, Ari Rantamaa ja Jukka Molarius.  

Ilmoittaudu webinaariin tästä 

Lauri Salovaara juontaa tilaisuuden

Liikenneturvallisuus on asia, josta pidämme yhdessä huolta.

Lauri Salovaara, juontaja

Webinaari on maksuton ja se lähetetään YouTuben kautta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi noin vuorokausi ennen tilaisuutta. Jos tilaisuuden ajankohta ei sovi, mutta aihe kiinnostaa, ilmoittauduthan siitä huolimatta tilaisuuteen. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen.