Haaveita muodin huipulla ja aallon harjalla

​Kuopiolainen Ville on haaveillut valokuvamallin urasta, mutta epävarmuus omista kyvyistä on hidastanut unelman toteuttamista. Nyt jos koskaan -ohjelmassa Ville saa unelma-apurikseen Anne Kukkohovin, joka opastaa miestä mallimaailman saloihin. Mistä sinä haaveilet? Tee oma bucket-lista sivun lopussa!

Kompromissina kahdet häät

Nyt jos koskaan -sarjan kolmannessa jaksossa nähdyllä Ville Väätäisellä, 29, on jännittävä päivä edessään. Kuopiossa asusteleva työsuojeluvaltuutettu on seuraavana päivänä menossa naimisiin puolisonsa Jonin kanssa. ”Ei jännitä yhtään!” Ville nauraa kysymykseen, onko perhosia jo vatsassa. Ville ja Joni ovat sopineet, että häitä juhlitaan peräti kahteen kertaan. Ville rakastaa elämyksiä, Joni taas on toivonut pienempiä häitä lähipiirin kesken. Niinpä häitä vietetään ensin pienemmässä piirissä läheisten läsnä ollessa ja suurempi hääjuhla järjestetään myöhemmin syksyllä.  

Joni kuvailee puolisoaan meneväksi mieheksi, joka haluaa elää täyttä elämää. Hän kertoo, että Ville nauttii erilaisista kokemuksista ja toivoo, ettei mikään elämässä jäisi kokematta tai harmittamaan vanhempana.

”Se on aivan totta, rakastan kokemuksia ja uusia elämyksiä”, Ville nauraa. ”Parasta ajanvietettä on matkustella ja tehdä kivoja juttuja perheen ja ystävien kanssa. Mennä vaikka mysteerihuoneeseen!” 

Mallimaailman saloihin Anne Kukkohovin opastuksella 

Yhtenä tanssia harrastavan miehen unelmana on ollut päästä työskentelemään kameran eteen valokuvamallina. ”Olen miettinyt usein, että olisi siistiä olla kuvattavana, mutta ajatuksena kameran edessä oleminen tuntui vaikealta. En pelkää puhumista, mutta kameran kanssa työskentely jännittää”, Ville kertoo. Hän on haaveillut mallikansiosta, jonka avulla olisi helpompi lähteä hakemaan mallin töitä. Kansion toteuttaminen on jäänyt kuitenkin haaveeksi.

”Jotenkin se on tuntunut kaukaiselta ajatukselta. Olen keskittynyt elämässä muihin asioihin,”, Ville kertoo. Kuvien toteuttaminen on ollut myös kustannuskysymys. ”En ole itse uskonut, että kuvista tulisi mitään, niin en ole halunnut rahallisestikaan panostaa niihin”, hän myöntää. 

Nyt jos koskaan -ohjelmassa Ville yllätetään, kun hän pääsee mallimatriarkka Anne Kukkohovin opastuksella ottamaan mallikuvia. Anne auttaa Villeä asettumaan kameran edessä ja käyttämään vartaloaan.

”Anne oli niin korvaamaton tuki! Jos olisin yksin joutunut siihen, niin ei varmasti olisi saatu niin hienoja kuvia. Anne näytti, mitä piti tehdä ja sen myötä minun oli helpompi heittäytyä tilanteeseen. Koko ajan hän tsemppasi, ja lopulta yllätyin, miten luonnolliselta valokuvattavana oleminen tuntui”, Ville kertoo. 

Häähumua Mert Otsamon suunnittelemissa asuissa 

Yllätykset eivät jääneet siihen, sillä ohjelmassa Ville ja Joni lyödään ällikällä, kun suomalainen muotisuunnittelija Mert Otsamo lupautuu suunnittelemaan pariskunnalle hääasut.  

”Se tuntui ihan mielettömältä! Se oli sellainen unelma, että en missään vaiheessa uskonut, että se tulisi toteutumaan”, Ville huokaa. ”Kokonaisuutena ohjelmassa mukana olo oli ihan mielettömän hieno kokemus, tällaista pääsee tosi harvoin kokemaan.”

Tulevaisuudessa Ville haaveilee vielä kilpatanssiuran jatkamisesta, jos löytyisi oikea pari. ”Muuten unelmani ovat aika tavallisia, olisi kiva saada oma mökki, tai asua vaikka ulkomailla joskus vanhempana.” 

Sinua saattaisi myös kiinnostaa