Pohjola Vakuutus turvaa elämääsi, jotta sinä voit elää niin kuin haluat

Vakuutusyhtiönä tärkein tehtävämme on tarjota turvaa, jotta sinä voit tarttua elämän kaikkiin mahdollisuuksiin ja elää huoletta itsesi näköistä elämää. Haluamme rohkaista ihmisiä miettimään, mikä elämässä on tärkeintä ja elämään sen mukaisesti. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Pohjola Vakuutuksen juuret ovat 1800-luvun lopun suomalais-kansallisessa liikkeessä, jonka lähtökohtana oli aate suomalaisen kulttuurin ja talouden kehittämisestä. Pohjola Vakuutuksen 130-vuotisen historian ajan tuo ajatus suomalaisten vaurastuttamisesta ja talouden turvaamisesta on säilynyt samana.

Tänä päivänä olemme osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. Tarjoamme kattavat henkilö-, ajoneuvo- ja omaisuusvakuutuspalvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaille.

Tunnistamme asiakkaan riskit ja autamme varautumaan tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Haluamme olla asiakkaidemme kumppani matkalla nimeltä elämä.

Yhdessä yli kaikkien aikojen.

Me olemme täällä, jotta sinä voit elää huoletta

Meillä kaikilla on vain yksi elämä. Valitettavan usein pelot ja huolet kuitenkin ohjaavat, miten sitä elämme. Asioita jää tekemättä, syystä tai toisesta. Emme uskalla heittäytyä, ja perustelemme tekemättömiä asioita, milloin milläkin. Emme uskalla toteuttaa itseämme.

Alkuvuodesta 2021 tehdyn tutkimuksen myötä oivalsimme, että suomalaiset haaveilevat usein melko arkisista asioista. Hyvinvointiin, läheisiin ja matkusteluun liittyvät haaveet toistuivat monella. 

Me haluamme, että sinä voit tarttua rohkeasti elämän mahdollisuuksiin ja oikeasti elää. Toteuttaa niitä asioita, jotka kutkuttavat ja joskus hieman pelottavatkin. Olivatpa unelmasi pieniä tai suuria, tärkeintä on se, että uskallat kurkotella niitä kohti.

Pohjola Vakuutus turvaa elämääsi, jotta sinä voit elää niin kuin haluat.

Kaiken voi korvata. Paitsi elämän.