Pohjola Vakuutus pitää Leijonat liikkeessä

Kansa, joka liikkuu, on onnellinen. Siksi olemme mukana kehittämässä ja turvaamassa suomalaisia liikkujia junnuista ammattilaisiin ja pururadoilta kiekkokaukaloihin.

Muuta evästeasetuksiasi

Oli tähtäimessäsi sitten kultamitali, divaripaikka, ensimmäiset viisi kilometriä tai vanhan, rakkaan harrastuksen pariin palaaminen, kaikki kyllä järjestyy. 

Tapaturmien ja vahinkojen ammattilaisina meillä on erityistä ymmärrystä siitä, miten loukkaantumisia estetään. Siksi työskentelemme lajiliittojen ja urheiluyhteisön kanssa ehkäistäksemme mahdollisimman monta tapaturmaa seuraurheilun parissa. Tahdomme osaltamme varmistaa, että mikään ei pysäytä suomalaisia ja auttaa silloin, kun kiekkokaukalossa, tatamilla tai kentällä tulee takaiskuja.

Leijonien matkassa junnusta aikuisiin

Tärkeä osa urheiluyhteistyötämme on lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen. Työskentelemme lajiliittojen ja urheiluyhteisön kanssa ehkäistäksemme mahdollisimman monta tapaturmaa seuraurheilun parissa. Ja jos sellainen kuitenkin sattuu, Pohjola Sporttiturva varmistaa mahdollisimman sujuvan paluun liikunnan pariin.

Kun Suomi pysyy liikkeessä, kaikki kyllä järjestyy.

Sinua saattaisi myös kiinnostaa