Nyt jos koskaan on aika toteuttaa omat haaveet

Nyt jos koskaan -ohjelmassa rohkaistaan ihmisiä elämään omannäköistä elämää ja toteutetaan tavallisten ihmisten erikokoisia haaveita. Olemme mukana ohjelmassa mahdollistamassa haaveiden toteutusta, jotta jokainen voisi huoletta elää täysillä.

Mistä on kyse?

Vuonna 2021 tartuimme toimeen ja autoimme suomalaisia toteuttamaan omia haaveitaan. Nyt, vuonna 2022, tempaus huipentuu Nyt jos koskaan -ohjelmaan, jossa pääsemme toteuttamaan kahdeksan suomalaisen erilaisia unelmia biisileiristä uuden taidon oppimiseen. Nyt jos koskaan Nelosella ja Ruudussa tiistaisin klo 20:00.

Jokaisessa jaksossa toteutetaan yhden ihmisen kolme haavetta, jotka ovat jääneet esimerkiksi elämän ja uskalluksen puutteen jalkoihin. Haluamme, että jokainen suomalainen uskaltaisi elää omannäköistä elämää ja tehdä elämässään niitä asioita, mitä itse haluaa. Ilman pelkoa siitä, että "mitä jos..?" Suurin vahinko elämässä on se, ettei elä.

Nyt jos koskaan on aika toteuttaa omat haaveet.

Sami Kuronen, juontaja

Tunteikkaita hetkiä ja koko elämän muuttavia kokemuksia

Ohjelmassa tullaan näkemään rohkeita tarinoita, tunteikkaita hetkiä sekä riemua täysillä elämisestä, kun erilaisia haaveita lähdetään toteuttamaan. Ohjelman juontaja Sami Kuronen johdattelee katsojat unelmien pariin ja auttaa yhdessä julkisuuden henkilöiden kanssa osallistujia ylittämään itsensä ja elämään rohkeasti omannäköistä elämää. 

Jokaisessa jaksossa on mukana yksi julkisuudesta tuttu henkilö mentorina kannustamassa ja auttamassa jakson päähenkilöä haaveiden toteuttamisessa. Mukana unelmia toteuttamassa ovat mm. Jarkko Tamminen, Kirsi Ylijoki, Oona Kivelä, Meeri Koutaniemi, Anne Kukkohovi, Mikko Silvennoinen, Anu Sinisalo ja Veeti Kallio.

Pysy mukana ja katso miten haaveista tehtiin totta

Seuraamme Nyt jos koskaan -sarjan tavallisten ihmisten haaveiden toteutusta tältä sivustolta viikoittain. Miten haaveita lähdettiin toteuttamaan ja mitä sitten tapahtui? Jaksot ovat nähtävillä Nelosella ja Ruudussa.