Kuvassa on poika kasvihuoneessa.

Mistä sinä haaveilet?

Mitä haaveitasi sinä toteuttaisit, jos mikään ei olisi esteenä? Liian usein jäämme odottamaan sitä parempaa hetkeä. Harvemmin se "joskus" kuitenkaan tulee. Haluamme inspiroida ja rohkaista elämään täysillä ja tekemään niitä asioita, joista sinä nautit.

Mitä sinun bucket-listallasi on?

Mökkiloma tai suursiivous? Muutto Espanjaan? Jotain aivan muuta? Haluamme inspiroida ja kannustaa jokaista elämään täysillä, sillä elämä on juuri nyt. Vuonna 2021 tartuimme toimeen ja autoimme suomalaisia toteuttamaan omia haaveitaan

Alkuvuodesta 2022 tempaus huipentui Nyt jos koskaan -ohjelmaan, jossa mahdollistimme kahdeksan suomalaisen haaveiden toteutuksen biisileiristä uusien taitojen oppimiseen. Haluamme, että jokainen suomalainen uskaltaisi elää omannäköistä elämää, ilman pelkoa siitä, että "mitä jos..?"

Vakuutusyhtiö ei tietenkään voi toteuttaa jokaisen suomalaisen haaveita, mutta voimme antaa tiedon ja tunteen siitä, että selusta ja talous on turvattu kaikissa elämäntilanteissa. Ja se on vakuutusyhtiön tärkein tehtävä. Sillä kaiken voi korvata. Paitsi elämän.

Ajankohtaista nyt