Dreams-ohjelma vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen

Epävarma maailmantilanne näkyy myös lapsissa ja nuorissa. Uskallatko unelmoida, jos et luota tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin? Olemme mukana tukemassa Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelmaa, jossa tutut Dreams-lähettiläät vierailevat kouluissa kertomassa oman kasvutarinansa. Dreams-lähettiläinä toimivat mm. Johannes "Hatsolo" Hattunen ja Elina "ElluGee" Gustafsson.

Haastoimme Dreams-lähettiläät Ellu G:n ja Hatsolon omalle epämukavuusalueelleen maalaamaan muotokuvat toisistaan - ja samalla puhumaan mokaamisesta ja uskalluksesta kokeilla uutta.

Katso videolta, mikä oli lopputulos!

Muuta evästeasetuksiasi

Liputamme yhdessä nuorten unelmoinnin puolesta

Lasten ja nuorten säätiön Dreams-toiminta sai 2022 uutta tuulta alleen, kun uudet tarkasti valitut Dreams-lähettiläät lähtivät liputtamaan unelmoinnin puolesta kymmenissä kouluissa.​ Dreams-toiminnassa julkisuudesta tutut lähettiläät vierailevat yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa oman kasvutarinansa ja vahvistamassa sitä kautta nuorten tulevaisuususkoa.

Pohjola Vakuutus on yhdessä usean osuuspankin kanssa mukana tukemassa Dreams-toimintaa. Tuellamme toteutetaan yhteensä 240 kouluvierailua tulevan kahden vuoden aikana.

– Maailmantilanne aiheuttaa epävarmuutta, mutta haluamme kannustaa lapsia ja nuoria unelmoimaan ja uskomaan tulevaisuuteen. Dreams-ohjelman avulla edistämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja osallistumme tulevaisuudenuskon vahvistamiseen, kertoo Pohjola Vakuutuksen Head of ESG Nella Korhonen.

hatsolo kouluvierailu 960x640.jpg

Dreams-lähettiläät kannustavat nuoria innostumaan, erehtymään ja uteliaisuuteen

Dreams-lähettiläinä koulukiertueella toimivat muiden julkisuudesta tuttujen Dreams-lähettiläiden ohella mm. Johannes "Hatsolo" Hattunen ja Elina "Ellu G." Gustafsson, jotka kertovat omasta polustaan myös Pohjola Vakuutuksen omissa kanavissa.

Yhdessä Dreams-lähettiläiden kanssa haluamme olla mukana innostamassa lempeästi uteliaisuuteen ja kannustaa oman jutun löytämiseen kokeilemalla ja yrittämällä rohkeasti. Suuret intohimoon perustuvat unelmat voivat nuorista tuntua kaukaisilta ja unelma on jo sanana iso. Jokaisella on oma polku unelmiin - olipa se sitten suoraviivainen ja selkeä, tai pienistä puroista koostuva.

Yhteistyön keskiössä ovat valtakunnalliset kouluvierailut yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Yhteistyön aikana tuellamme toteutetaan yhteensä jopa 240 kouluvierailua, jotka tavoittavat jopa yli 60 000 nuorta kouluvuosina 2022-2023 ja 2023-2024. Valtavaan kouluvierailuiden kysyntään vastataan jatkossa myös Unelmastriimien avulla. Etänä toteutettavilla striimeillä on mahdollista tavoittaa yhdellä vierailulla tuhansia nuoria myös niillä paikkakunnilla ja kouluissa, joihin lähivierailun tekeminen ei syystä tai toisesta onnistu.

Pohjola Vakuutuksen lisäksi Dreams-hanketta on mukana tukemassa 8 osuuspankkia: OP Keski-Suomi, OP Keski-Pohjanmaa, OP Häme, OP Tampere, OP Turun-Seutu, OP Pohjois-Savo, OP Lounaismaa ja Pohjolan OP.

ElluG kouluvierailu 960x640.jpg

Kuvassa on Johannes Hattunen, joka on Dreams-ohjelman lähettiläs.

Mäkin tarvitsin tsemppaamista omina kouluaikoina. Aina sitä ei saanut, mutta jokainen rohkaiseva kohtaaminen jätti positiivisen jäljen. Dreams-vierailujen avulla nyt mun on mahdollista jättää vuorostani positiivinen jälki.

Johannes "Hatsolo" Hattunen, Breakdance-tanssija, kirjailija, puhuja

" "

Jakamalla tarinani haluan rohkaista nuoria omannäköiseen elämään.

Elina Gustafsson, Nykyinen seikkailija, inspiroija, puhuja, entinen kapinoija

Lue Ellu G:n ja Hatsolon haastattelut

Katso Ellun ja Hatsolon videot

Unelmiin on monta tietä. Kaikki kyllä järjestyy.

Liputamme unelmoinnin puolesta yhdessä Lasten ja nuorten säätiön kanssa.