Dreams-ohjelma vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen

Epävarma maailmantilanne näkyy myös lapsissa ja nuorissa. Jos et luota tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin, uskallatko unelmoida? Olemme mukana tukemassa Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelmaa, jossa julkisuudesta tutut Dreams-lähettiläät vierailevat kouluissa kertomassa oman kasvutarinansa. Tänä vuonna Dreams-lähettiläinä toimivat mm. Johannes "Hatsolo" Hattunen ja Elina "ElluGee" Gustafsson.

Liputamme yhdessä nuorten unelmoinnin puolesta

Lasten ja nuorten säätiön Dreams-toiminta saa tänä syksynä uutta tuulta alleen, kun uudet tarkasti valitut Dreams-lähettiläät liputtavat unelmoinnin puolesta kymmenissä kouluissa.​ Hankkeessa julkisuudesta tutut lähettiläät vierailevat yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa oman kasvutarinansa ja vahvistamassa sitä kautta nuorten tulevaisuususkoa.

Olemme yhdessä usean osuuspankin kanssa mukana tukemassa Dreams-toimintaa. Tuellamme toteutetaan yhteensä 240 kouluvierailua tulevan kahden vuoden aikana.

– Maailmantilanne aiheuttaa epävarmuutta, mutta haluamme kannustaa lapsia ja nuoria unelmoimaan ja uskomaan tulevaisuuteen. Dreams-ohjelman avulla edistämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja osallistumme tulevaisuudenuskon vahvistamiseen, kertoo Pohjola Vakuutuksen Head of ESG Nella Korhonen.

hatsolo kouluvierailu 960x640.jpg

Dreamsterit kannustavat innostumaan, erehtymään ja uteliaisuuteen

Tänä vuonna Dreams-lähettiläinä koulukiertueella toimivat muiden julkisuudesta tuttujen Dreams-lähettiläiden ohella mm. Johannes "Hatsolo" Hattunen ja Elina "ElluGee" Gustafsson, jotka kertovat omasta polustaan kouluvierailujen lisäksi myös Pohjola Vakuutuksen omissa kanavissa.

Yhdessä Dreamstereiden kanssa haluamme olla mukana innostamassa lempeästi uteliaisuuteen ja kannustaa oman jutun löytämiseen kokeilemalla ja yrittämällä rohkeasti. Suuret intohimoon perustuvat unelmat voivat nuorista tuntua kaukaisilta ja unelma on jo sanana iso. Jokaisella on oma polku unelmiin - olipa se sitten suoraviivainen ja selkeä, tai pienistä puroista koostuva.

" "

Jakamalla tarinani haluan rohkaista nuoria omannäköiseen elämään.

Elina Gustafsson, Nykyinen seikkailija, inspiroija, puhuja, entinen kapinoija

Kuvassa on Johannes Hattunen, joka on Dreams-ohjelman lähettiläs.

Mäkin tarvitsin tsemppaamista omina kouluaikoina. Aina sitä ei saanut, mutta jokainen rohkaiseva kohtaaminen jätti positiivisen jäljen. Dreams-vierailujen avulla nyt mun on mahdollista jättää vuorostani positiivinen jälki.

Johannes "Hatsolo" Hattunen, Breakdance-tanssija, kirjailija, puhuja

Unelmiin on monta tietä. Kaikki kyllä järjestyy.

Liputamme unelmoinnin puolesta yhdessä Lasten ja nuorten säätiön kanssa.

Sinua saattaisi myös kiinnostaa